CSG Reggesteyn De Cattelaar

Reggesteyn Cattelaar

Project informatie

Plaats:
Rijssen
Opdrachtgever:
CSG Reggesteyn
Architect:
Lycens

Project beschrijving

Op 25 mei 2016 is de renovatie van CSG Reggesteyn, locatie De Cattelaar in Rijssen opgeleverd.

Het werk omvatte het renoveren van de bouwafdeling en schildersafdeling tot praktijkruimten inclusief een theorielokaal voor de nieuwe afdeling Mens en Beroep, het realiseren van een instructie- en praktijklokaal voor Mobiliteit en Transport en het aanpassen van de huidige metaal- en lasafdeling. Verder werden de huidige technieklokalen op de eerste verdieping voorzien van een extra wandafscheiding. Dit gold ook voor het technieklokaal op de begane grond.

De mediatheek is een praktijkruimte voor de afdeling Economie en Ondernemen geworden en de onderliggende lokalen werden verbouwd tot de nieuwe mediatheek. In lokaal 034 werd een loket gerealiseerd. In het lokaal van Zorg en Welzijn zijn enkele wanden verplaatst en werd de ruimte vergroot (d.m.v. flexibele wand). De praktijklokalen van Horeca, Bakkerij en Recreatie werden intern verplaatst door het verplaatsen van enkele wanden en het toevoegen van meer transparantie.

De opdracht omvatte de bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden.

 

 


Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top