Verduurzamen

Ontwikkelen, vernieuwen en verbeteren

Gebouwen renoveren, restaureren en transformeren, zodat het weer klaar is voor nu en de toekomst. Daar krijgen wij energie van. Hoe uiteenlopend onze projecten ook zijn, ze zijn altijd bijzonder. En dat maakt ons werk mooi.

Renoveren

Oudere gebouwen en woningen zijn vaak niet zo energiezuinig. Of ze zijn gewoonweg niet veilig meer. Dan kun je twee dingen doen: slopen of renoveren en verduurzamen. Dat laatste zorgt voor minder afval. En door juist deze oude gebouwen te laten staan, behouden we wat was. Maar wel met die blik vooruit. Zodat het gebouw en de bewoners of eigenaren klaar zijn voor de toekomst.

Restaureren

Met respect voor wat was en de blik vooruit, herstellen we gebouwen. We brengen ze weer in goede staat. Met oog voor detail. Zo maken we het verleden klaar voor de toekomst. We hergebruiken materialen of zetten juist de nieuwste materialen en technieken in om tot het mooiste resultaat te komen. Per project kijken we wat de beste optie is om het pand zo authentiek mogelijk te herstellen.

Transformeren

Van kantoor, maatschappelijk vastgoed of zorginstelling naar woningen of een school. Een gebouw kunnen we aan de buitenkant transformeren door een nieuwe gevel toe te voegen. Of door een aanbouw, uitbouw of opbouw te bouwen. Maar we kunnen ook de binnenkant van een gebouw transformeren.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Scroll naar top