Bedrijfshal Quadro

Quadro Nijverdal

Project informatie

Plaats:
Nijverdal
Opdrachtgever:
Quadro Interieurbouw

Project beschrijving

De bestaande bedrijfshal, die fungeert als werkplaats en magazijn, werd aan de achterzijde uitgebreid over een oppervlak van zo’n 1050 m2. De uitbreiding bestaat uit een fundatie van poeren en stroken in combinatie met een staalconstructie. De gevels werden overeenkomstig de bestaande hal uitgevoerd met betonnen fundatieplinten, stalen binnendozen met horizontale buitenbeplating en aluminium gevelkozijnen. De dakconstructie wordt gevormd door stalen dakplaten, voorzien van isolatie en een bitumen dakbedekking.

De begane grondvloer bestaat uit een monoliet afgewerkte betonvloer op zand. Daarnaast werd er een inpandige dockleveller met hellingbaan gerealiseerd, die 1200mm onder peil ligt. Er werd tevens een verdiepingsvloer bestaande uit kanaalplaten voorzien van een monoliet afgewerkte betonnen druklaag gerealiseerd.

Hegeman heeft in opdracht van Quadro Interieurbouw tevens de bouwaanvraag tekeningen en berekeningen verzorgd.

Het werk is in augustus 2014 overgedragen aan de opdrachtgever.

 


Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top