Renovatie MOB-complex Wanroij

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dinsdag 10 december 2013 zijn wij de laagste inschrijver gebleken bij het project renovatie van het voormalige MOB-complex Wanroij te Landhorst. Opdrachtgever is de provincie Noord-Brabant.

Het complex van militaire gebouwen is gebouwd omstreeks 1960. Vanuit dit complex moest ten tijde van de Koude Oorlog een snelle mobilisatie mogelijk zijn. De provincie Noord-Brabant kocht in 2010 dit terrein met het doel het in te richten als herinneringspark van de Koude Oorlog om het vervolgens in 2014 open te stellen voor bezoekers.

Het mobiliteitscomplex in Wanroij (gebouwd omstreeks 1960) bestaat uit een wacht- en kantoorgebouw, een eenvoudige werkplaats voor kleine reparaties, meerdere loodsen voor wielvoertuigen, munitie-opslagplaatsen, verbindingsmagazijnen en zogenoemde Bos-opslagplaatsen (Benzine, Olie, Smeermiddelen). Op het circa 1 kilometer langgerekte terrein zijn de gebouwen met elkaar verbonden door een slingerweg.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top