Make-over InteraktContour locatie Hogeland

enschede-interaktcontour-1

Project informatie

Plaats:
Enschede
Opdrachtgever:
InteraktContour
Architect:
Annekoos Littel Interieurarchitecten

Project beschrijving

Voor InteraktContour uit Nunspeet hebben we in de zomer van 2016 opdracht ontvangen voor het uitvoeren van een pilotproject voor een Make-over van één van hun locaties en wel “Hogeland in Enschede”.

Krap 6 weken voor de bouwvakvakantie werd de opdracht verstrekt, met dien verstande dat de uitvoering voor de bouwvakvakantie gereed moest zijn. De voorbereidingstijd werd hiermee erg krap, aangezien de nodige producten met levertijd moesten worden ingekocht. Denk hierbij aan nieuwe kozijnen en deuren, wand-, vloer- en plafondafwerking, , interieurinrichting, reclame-onderdelen, specifieke armaturen etc. De communicatie met AT Osborne en Annekoos Littel verliep hierbij zeer voorspoedig, zodat we binnen 4 weken bouwtijd de bestaande entree/receptie met bijbehorende kantoren en gangen volledig hebben kunnen omtoveren tot een nieuwe entree met ontmoetingsruimte, lounge- en lunchruimte.

Tijdens de werkzaamheden bleef het gebouw in functie. Daarom hebben we de entree tijdelijk verlegd, hebben we onze werktijden aangepast en zelfs in de weekenden gewerkt. Dit om zoveel mogelijk overlast te voorkomen. Het gebouw heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen, waarbij veel meer daglichttoetreding is opgenomen en de nieuwe afwerkingen een uiterst frisse blik weergeven. Tevens is de buitenzijde van het entreegedeelte geschilderd, de nodige gevelreclame aangebracht en de tuininrichting vervangen.

 

 


Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top