65e leerlingbouwplaats 28 woningen Westzone De Blokken Nijverdal

Nijverdal Poster 20140203

Onlangs zijn we begonnen met het opstarten van 3 nieuwe leerlingbouwplaatsen, namelijk Renovatie gebouw 100 te Harderwijk, bedrijfsrestaurant Pr. Margrietkazerne te Wezep en 28 woningen te Nijverdal. Met de bouw van 28 woningen Westzone De Blokken te Nijverdal hebben we een mijlpaal bereikt. Het is namelijk de 65ste leerlingbouwplaats die Aannemingsmaatschappij Hegeman gaat uitvoeren.

Het toeval wil dat deze 65ste leerlingbouwplaats in Nijverdal ligt, met als opdrachtgever Woningstichting Hellendoorn. Hiermee is de cirkel rond, want de eerste leerlingbouwplaats lag ook in Nijverdal en werd uitgevoerd voor dezelfde opdrachtgever. Het begon namelijk allemaal in 1977 met de bouw van 13 woningen in de nieuw te bouwen wijk Groot Lochter te Nijverdal. Vanaf die tijd hebben we als erkend leerbedrijf permanent leerlingbouwplaatsen onderhanden, verspreid over het hele land. Dit betekent dat we veel leerlingen hebben opgeleid tot vaklieden. Vaklieden die we nu nog in dienst hebben en veelal zijn doorgegroeid in onze organisatie als timmerman, metselaar, leermeester of uitvoerder.

Op dit moment hebben we leerlingen in dienst van diverse landelijk verspreide samenwerkingsverbanden. Een groep van leermeesters is dagelijks bezig praktijkinstructie te geven aan deze jonge werknemers. Met deze doelgroep maken wij zichtbaar dat we een bijdrage leveren aan opleidingsmogelijkheden door het beschikbaar stellen van een leerwerkplek voor jongeren.

 

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top