Werken bij Aannemingsmaatschappij Hegeman betekent werken in een prettige en informele sfeer. Ons sociaal beleid is erop gericht medewerkers een goed begeleide loopbaan te bieden met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Van onze medewerkers verwachten wij dat ze zelfbewust, resultaatgericht, ondernemend en praktisch ingesteld zijn. Wij stellen de ontwikkeling van medewerkers voorop. Dit doen wij door onze medewerkers eigen verantwoordelijkheid, een grote mate van inspraak en duidelijke opleidingsplannen te bieden.

Vacatures

Wij zijn per direct op zoek naar ervaren tegelzetters. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Leo Koopman.

 

 

Vanwege uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar timmerlieden/metselaars.

 

 

Ook zijn wij op zoek naar een afstudeerder HBO Bouwkunde m/v. 

Nadere informatie verkrijgbaar bij Bjorn Wiggers.

 

Sollicitaties, uitsluitend per e-mail, met curriculum vitae, zien wij graag tegemoet op het e-mailadres van de afdeling P&O t.a.v. Marita Spenkelink, (m.spenkelink@hegeman-nijverdal.nl).

 

 

Aannemingsmaatschappij Hegeman onderhoudt contacten met opleidingsinstituten zoals ROC’s en HBO-scholen en de regionale samenwerkingsverbanden. Aannemingsmaatschappij Hegeman biedt permanent stageplaatsen voor verschillende afdelingen, bijvoorbeeld werkvoorbereiding, uitvoering, administratie en secretariaat. Ook zijn trajecten als duaal afstuderen (werken en leren) voor zowel MBO als HBO studies mogelijk. De stages en duale trajecten worden begeleid door speciaal door ons opgeleide en erkende leerbegeleiders.

Duaal afstuderen

Binnen onze organisatie zijn er mogelijkheden voor MBO- en HBO-studenten om in het 3de en 4de studiejaar jaar de opleiding middels het duale traject af te ronden. Gezien de grootschaligheid van onze projecten kunnen wij alle competenties bieden die de opleiding vraagt. Wij beschikken over leerbegeleiders die de student permanent begeleiden in het traject van werken en leren. Wij werken hierbij nauw samen met MBO- en HBO onderwijsinstellingen in de regio.

BBL

Aannemingsmaatschappij Hegeman streeft naar permanente door SBB (Fundeon) erkende leerlingbouwplaatsen. Wij beschikken over 12 erkende leermeesters die de leerlingen begeleiden bij het opleidingsprogramma voor:

– primaire en voortgezette opleiding timmerkracht
– primaire en voortgezette opleiding metselaar
– assistent uitvoerder

Loopbaantraject

Met het loopbaantraject wil Aannemingsmaatschappij Hegeman de kwaliteit van personeel verhogen en de doorstroom bevorderen. Middels het loopbaantraject kunnen werknemers van functie veranderen of zich verder ontplooien binnen de huidige functie. Samen met de werknemer wordt er een persoonlijk opleidingsplan opgesteld.

Aan het woord

18december

Laurens Goossen

Laurens Goossen is 20 jaar, woont in Nijverdal en loopt momenteel stage op de afdeling werkvoorbereiding. Welke opleiding heb je gevolgd na de basisschool? Na de basisschool ben ik naar...

16oktober

Martin Stellinga

Martin Stellinga is 17 jaar, woont in Nijverdal en is als leerling timmerman bij Hegeman aan het werk. Welke opleiding heb je gevolgd na de basisschool? Na de basisschool heb...

23april

Thom Broekman

Thom Broekman loopt stage op de afdeling administratie. Hij stelt zich graag voor. Kun je iets vertellen over jezelf, je gezin en je vooropleiding? Ik ben Thom Broekman. Ik ben...

14januari

Twan Grondman

Twan Grondman is als leerling timmerman aan het werk bij Hegeman. Twan is 17 jaar en woont in Egede (Hellendoorn).   Welke opleiding heb je gevolgd na de basisschool? Toen...