Werken bij Aannemingsmaatschappij Hegeman betekent werken in een prettige en informele sfeer. Ons sociaal beleid is erop gericht medewerkers een goed begeleide loopbaan te bieden met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Van onze medewerkers verwachten wij dat ze zelfbewust, resultaatgericht, ondernemend en praktisch ingesteld zijn. Wij stellen de ontwikkeling van medewerkers voorop. Dit doen wij door onze medewerkers eigen verantwoordelijkheid, een grote mate van inspraak en duidelijke opleidingsplannen te bieden.

Vacatures

Vacature

 

Hegeman zoekt een HR-medewerker

 

Weet jij als geen ander hoe het werkt op de afdeling HR. Dan hebben we goed nieuws: we zoeken jou als ons nieuwe HR-medewerker.

 

Om je werk zo goed mogelijk te kunnen doen, heb je natuurlijk al veel kennis die wij goed kunnen gebruiken. Het begint allemaal met de hbo-opleiding HRM. Fijn als je die al afgerond hebt, maar als je dat nog niet hebt, vinden we ook wel een oplossing.

 

In ons kantoor vind je veel deuren, maar die staan altijd open. Je vindt er veel trappen, maar de organisatiestructuur is plat. Op die trappen lopen steeds meer collega’s en daar ligt voor jou een mooie uitdaging. Omdat wij gewoon doorgaan met bouwen zoeken wij versterking bij het onderhoud van ons personeel.

 

We zijn super benieuwd wie jij bent. Maar natuurlijk ben jij ook hartstikke benieuwd wie wij zijn. Hegeman is een bouwbedrijf met zo’n 200 collega’s over meerdere BV’s. We bouwen aan projecten waar we trots op zijn. Van ontwikkeling tot de laatste spijker. Met collega’s waar we nog trotser op zijn. We zoeken iemand die meedenkt en die vooruitdenkt. Iemand die weet welke bouwstenen nodig zijn om opleidingsplannen te maken. Iemand die steigers bouwt om collega’s naar een hoger platform te brengen. Iemand die helpt bij de treden van de prestatieladder sociaal ondernemen. Er gebeurt nog veel meer in een bouwproces, dus is het ontwerp voor de functie nooit klaar.

 

Als jij gemotiveerd bent om bij ons aan de slag te gaan, hebben we veel zin om met jou in gesprek te gaan. Hoeveel stenen je weg gaat leggen per week, daar kunnen we het over hebben. Op naar de tekentafel, maak een schets van jouw leven en opleidingen. We horen graag welke hamer jij gebruikt om spijkers te slaan.

 

De tekening mag je per e-mail sturen naar Marita Spenkelink, m.spenkelink@hegeman-nijverdal.nl. Als het een brief, filmpje, troonrede of nog iets heel anders is, zien we ook dat graag verschijnen!

 

 

 

 

Wij zijn per direct op zoek naar ervaren tegelzetters. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Leo Koopman.

 

 

Vanwege uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar timmerlieden/metselaars.

 

 

Ook zijn wij op zoek naar een afstudeerder HBO Bouwkunde m/v. 

Nadere informatie verkrijgbaar bij Bjorn Wiggers.

 

Sollicitaties, uitsluitend per e-mail, met curriculum vitae, zien wij graag tegemoet op het e-mailadres van de afdeling P&O t.a.v. Marita Spenkelink, (m.spenkelink@hegeman-nijverdal.nl).

 

 

Aannemingsmaatschappij Hegeman onderhoudt contacten met opleidingsinstituten zoals ROC’s en HBO-scholen en de regionale samenwerkingsverbanden. Aannemingsmaatschappij Hegeman biedt permanent stageplaatsen voor verschillende afdelingen, bijvoorbeeld werkvoorbereiding, uitvoering, administratie en secretariaat. Ook zijn trajecten als duaal afstuderen (werken en leren) voor zowel MBO als HBO studies mogelijk. De stages en duale trajecten worden begeleid door speciaal door ons opgeleide en erkende leerbegeleiders.

Duaal afstuderen

Binnen onze organisatie zijn er mogelijkheden voor MBO- en HBO-studenten om in het 3de en 4de studiejaar jaar de opleiding middels het duale traject af te ronden. Gezien de grootschaligheid van onze projecten kunnen wij alle competenties bieden die de opleiding vraagt. Wij beschikken over leerbegeleiders die de student permanent begeleiden in het traject van werken en leren. Wij werken hierbij nauw samen met MBO- en HBO onderwijsinstellingen in de regio.

BBL

Aannemingsmaatschappij Hegeman streeft naar permanente door SBB (Fundeon) erkende leerlingbouwplaatsen. Wij beschikken over 12 erkende leermeesters die de leerlingen begeleiden bij het opleidingsprogramma voor:

– primaire en voortgezette opleiding timmerkracht
– primaire en voortgezette opleiding metselaar
– assistent uitvoerder

Loopbaantraject

Met het loopbaantraject wil Aannemingsmaatschappij Hegeman de kwaliteit van personeel verhogen en de doorstroom bevorderen. Middels het loopbaantraject kunnen werknemers van functie veranderen of zich verder ontplooien binnen de huidige functie. Samen met de werknemer wordt er een persoonlijk opleidingsplan opgesteld.

Aan het woord

15juli

Simon van der Velde

Simon van der Velde is 19 jaar en woont in Vroomshoop. Hij is als leerling aan het werk in de timmerfabriek. Welke opleiding heb je gevolgd na de basisschool? Na...

18december

Laurens Goossen

Laurens Goossen is 20 jaar, woont in Nijverdal en loopt momenteel stage op de afdeling werkvoorbereiding. Welke opleiding heb je gevolgd na de basisschool? Na de basisschool ben ik naar...

16oktober

Martin Stellinga

Martin Stellinga is 17 jaar, woont in Nijverdal en is als leerling timmerman bij Hegeman aan het werk. Welke opleiding heb je gevolgd na de basisschool? Na de basisschool heb...

23april

Thom Broekman

Thom Broekman loopt stage op de afdeling administratie. Hij stelt zich graag voor. Kun je iets vertellen over jezelf, je gezin en je vooropleiding? Ik ben Thom Broekman. Ik ben...