Werken en leren

Wij zijn aannemers, in hart en in nieren. Wij willen met plezier doen waar we goed in zijn. Dus blijven we bouwen. Zowel nieuwbouw als renovatie. Vakmanschap zorgt ervoor dat wij alles aandurven. Al meer dan 90 jaar. We blijven samenwerken, groeien en hebben ons de laatste jaren flink ontwikkeld op gebied van digitalisering, BIM, Solibri, Snagstream, Teams, Bluebeam, Docstream, Virtual Reality opleveringen. We ontwikkelen door met nieuwe wetten en maatschappelijke uitdagingen, zoals milieuprestaties. We hebben ook steeds vaker een rol in de voorfase, het ontwerp en vergunningenprocedures. In de fase van uitvoering hebben we ook een breed aanbod van functies; niet alleen op de bouw, maar ook op kantoor. Genoeg mogelijkheden om te leren!

Om dit allemaal te realiseren, werken we er samen aan om met plezier aan het werk te blijven. We hebben daarom arbeidsvoorwaarden conform de cao Bouw & Infra en uitstekende, moderne secundaire arbeidsvoorwaarden. We zijn een sociale organisatie met een sociaal beleid en blijven met onze medewerkers in gesprek. Zo besteden we bijvoorbeeld ook aandacht aan de balans tussen werk en privé en je loopbaanontwikkeling.


Van jou als werknemer verwachten we dat je zelfbewust, resultaatgericht, ondernemend en praktisch ingesteld bent. Dat geldt ook voor je eigen ontwikkeling; we vragen een grote mate van inspraak en bieden je duidelijke opleidingsplannen. Je kunt bijvoorbeeld van functie veranderen of je verder ontplooien binnen je huidige rol. Met het loopbaantraject willen we op die manier de kwaliteiten van onze werknemers optimaal inzetten en de interne doorstroom bevorderen.

Maar bovenal staat collegialiteit bij Aannemingsmaatschappij Hegeman hoog in het vaandel. Ga je bij ons aan de slag, dan ga je werken in een organisatie die zich kenmerkt door een gemoedelijke informele sfeer. Vraag je onze collega’s naar het werken bij Hegeman, dan is de kans groot dat ze de fijne sfeer als eerste noemen. Je kunt bij iedereen terecht met vragen; de deur staat altijd open, iedereen is gelijk en (zowel privé als op ‘t werk) betrokken bij elkaar.

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn bij Aannemingsmaatschappij Hegeman? Reageer dan met je CV op één van onze vacatures of stuur een open sollicitatie toe.

VACATURES

Hieronder vind je onze vacatures. We hebben het kort gehouden, want we gaan het allerliefst met je in gesprek!

Vragen over de inhoud van deze vacatures?

Vraag naar Bjorn Wiggers:

📧 info@hegeman-nijverdal.nl

📞 (0548) 611000

Wil je een sollicitatie insturen?

Vraag naar Marita Spenkelink:

📧 hrm@hegeman-nijverdal.nl

📞 (0548) 611000

TIMMERLIEDEN

 

In ons team is plek voor zowel leerlingen als ervaren timmermannen.

 

Lees verder en bekijk de infographic

LEERLINGEN/STUDENTEN

 

Er is eigenlijk altijd wel een leer- of stageplek beschikbaar bij Hegeman.

 

Lees verder en bekijk de infographics

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.