Werken bij Aannemings­maatschappij Hegeman

Bij ons krijg jij alle ruimte.

Mooi werk vind je hier, bij Hegeman

Wat ooit begon bij één man is 95 jaar later uitgegroeid tot een veelzijdig familiebedrijf dat door gewoon goed te bouwen de meest bijzondere projecten neerzet in heel Nederland. Collegialiteit staat bij ons hoog in het vaandel. En dat betekent dat we er voor elkaar zijn en dat we elkaar helpen. Van timmerman en uitvoerder tot aan de directie: samen maken we de mooiste gebouwen.

Bekijk de laatste vacatures

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je een sollicitatie insturen? Vraag naar Loes Runneboom:

  • hrm@hegeman-nijverdal.nl
    0548 611000

Heb je vragen over de inhoud van deze vacature? Vraag naar Leo Koopman:

  • l.koopman@hegeman-nijverdal.nl
  • 0548 611000
hegeman-aannemingsmaatschappij-expertise-utiliteitsbouw-1

Leerlingen en studenten

Voor studenten van het mbo of hbo is eigenlijk altijd wel een leer- of stageplek beschikbaar bij Hegeman. We hebben erkende en ervaren leer- en stagebegeleiders in huis om jou alles te leren over bijvoorbeeld timmeren, metselen, werkvoorbereiding, uitvoering, administratie of secretariaat. Ook als je ervoor gekozen hebt werken en leren te combineren, kun je bij ons aan de slag.

Duaal en BBL

Wil je bij ons aan de slag als duaal of bbl student? Goed nieuws! Gezien de grootschaligheid van onze projecten kunnen we alle competenties bieden die de opleiding van je vraagt. De stages en duale trajecten worden begeleid door speciaal door ons opgeleide, erkende leerbegeleiders. We onderhouden contacten met opleidingsinstituten zoals ROC’s, hogescholen en de regionale samenwerkingsverbanden.

Werken bij Hegeman

Typisch Hegeman

Zo kun je ons wel noemen. Wij zijn betrokken bij het wel en wee van onze medewerkers, maar ons ook bewust van onze impact op de omgeving.

Van ontwerp tot bouw en onderhoud. En van eigen vakspecialisten tot een in-huis timmerfabriek en materieeldienst. Dat mag je toch verwachten van een hoofdaannemer die alles van a tot z voor je regelt?

Ben je bij ons binnen, dan merk je al snel dat er goed voor je gezorgd wordt. Wij denken met je mee en er is veel ruimte voor eigen initiatief.

Van werkbus en arbeidsvoorwaarden tot een nette keet en opgeruimde bouwplaats. Wij houden ervan wanneer alles goed geregeld is en jij veilig en comfortabel je werk kunt doen.

De cultuur bij ons is gemoedelijk en vertrouwd. Onze mensen zijn nuchter van aard. ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Toch is er alle ruimte om jezelf te zijn. We vinden het namelijk ontzettend belangrijk om iedereen in zijn waarde te laten.

Als bedrijf blijven we altijd ontwikkelen, vernieuwen en verbeteren. Dat geldt ook voor jou. Wat is jouw volgende stap? Waarin wil jij verder groeien? Bij ons krijg jij alle ruimte.

Scroll naar top