Verbouw CSG Reggesteyn de Cattelaar Rijssen

Reggesteyn Cattelaar

Woensdag 8 april ontvingen wij het bericht met betrekking tot het voornemen tot gunning van het project verbouw CSG Reggesteyn, locatie de Cattelaar te Rijssen.

Het werk betreft het intern verbouwen van praktijkruimten en enkele theorielokalen. De interne verbouwing betreft het verbouwen van de huidige bouwafdeling en schildersafdeling tot praktijkruimten inclusief een theorielokaal voor de nieuwe afdeling Mens en Beroep, het realiseren van een instructie- en praktijklokaal voor Mobiliteit en Transport en het aanpassen van de huidige metaal- en lasafdeling. Verder worden de huidige technieklokalen op de eerste verdieping voorzien van een extra wandafscheiding. Dit geldt ook voor het technieklokaal op de begane grond.

De huidige mediatheek wordt een praktijkruimte voor de afdeling Economie en Ondernemen en de onderliggende lokalen worden verbouwd tot de nieuwe mediatheek. In lokaal 034 zal een loket gerealiseerd moeten worden. In het lokaal van Zorg en Welzijn zullen enkele wanden verplaatst moeten worden en wordt met een ruimte vergroot (d.m.v. flexibele wand). De praktijklokalen van Horeca, Bakkerij en Recreatie worden intern verplaatst door het verplaatsen van enkele wanden en het toevoegen van meer transparantie.

De opdracht omvat de bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden en zal begin mei moeten gaan starten.

 

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top