Techniekdag 2016

Techniekdag 2016

Dinsdag 15 maart ontvingen wij de leerlingen van de St. Sebastianusschool uit Hellendoorn. Wij namen deel aan de zevende editie van de Techniekdag Hellendoorn-Nijverdal. Een initiatief van 24 techniekbedrijven uit de gemeente Hellendoorn, waarbij voor alle groepen 7 en 8 leerlingen (totaal 500 leerlingen) deuren werden geopend die normaal gesloten blijven.

Om 9.00 uur werden bij ons de leerlingen ontvangen en kregen zij een presentatie over techniek algemeen en van ons bedrijf in het bijzonder. Vervolgens werden de leerlingen in twee groepen verdeeld en kregen zij een rondleiding door kantoor, de timmerfabriek/werkplaats en de materieeldienst in Luttenberg.

De leerlingen mochten een fotolijstje maken. Samen met de ouders konden de leerlingen het werkstukje ’s avonds tijdens de ouderavond ophalen. Een leuke gelegenheid voor de ouders om kennis te maken met ons bedrijf.

Uit de reacties van leerlingen op te maken, was het een leuke en leerzame dag.

 

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top