Publicatie TC Tubantia

20131126_0138

Artikel uit De Twentsche Courant Tubantia van vrijdag 24 oktober 2014

Aannemer Hegeman richt zich op zuiden

NIJVERDAL – Aannemingsmaatschappij Hegeman heeft deze week twee bouwbedrijven in Noord-Brabant en België overgenomen.

Het gaat om de familiebedrijven Aarts in Budel en Aarts BVBA in het Belgische Hamont-Achel. De activiteiten van het laatstgenoemde bedrijf worden op de huidige locatie voortgezet, maar Aarts verhuist naar de Vaarselstraat in Someren waar Hegemans dochteronderneming Van Bree Bouwgroep sinds 2012 is gevestigd. Beide bedrijven worden samengevoegd en gaan verder onder de nieuwe naam Van Bree Aarts.

Twan Driessen, de directeur van de twee bedrijven die nu zijn overgenomen, benadrukt dat Aarts net als Hegeman een familiebedrijf is met een lange staat van dienst. Bij Aarts was echter geen bedrijfsopvolger aanwezig, vandaar dat de directeur op zoek is gegaan naar een oplossing die het voortbestaan van beide bedrijven en daarmee de werkgelegenheid garandeert. ‘Al na enkele gesprekken met Frank Hegeman (directeur van aannemingsmaatschappij Hegeman, red.) merkten wij dat we elkaar perfect aanvoelen en elkaar goed aanvullen. Ook de aanpak van projecten door Hegeman sluit naadloos aan op de filosofie van ons bedrijf’, aldus Driessen in het persbericht over deze bedrijfsovername. Driessen krijgt samen met Frans van Bree de dagelijkse leiding over zowel Van Bree Aarts als Aarts BVBA. Beide bedrijven zijn samen goed voor een jaaromzet van zo’n 20 miljoen euro.

Frank Hegeman beschouwt deze overname vooral als een uitgelezen mogelijkheid ‘om ons netwerk en onze dienstverlening in het zuiden van het land en bij onze zuiderburen nog nadrukkelijker te versterken’. Volgens de directeur komt deze krachtenbundeling ‘absoluut ten goede aan de klanten’.

De nieuwe eigenaar garandeert dat de identiteit van en de werkgelegenheid bij de twee overgenomen bedrijven behouden blijven.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top