Westvleugel Academiegebouw Rijksuniversiteit

Project informatie

Plaats:
Groningen
Opdrachtgever:
Rijksuniversiteit Groningen
Architect:
Bureau Staal/Christensen

Project beschrijving

Op 18 april 2019 is de renovatie van de Westvleugel Academiegebouw in Groningen overgedragen aan een tevreden opdrachtgever Rijksuniversiteit Groningen.

Het project betreft de bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden inclusief de vaste inrichting. In hoofdlijnen behoorden de volgende werkzaamheden tot deze opdracht:
– Eerste en tweede verdieping Westvleugel geheel intern verbouwen.
– Portierswoning geheel intern verbouwen inclusief de entree.
– Unimail inclusief entree uitbreiden en intern verbouwen.
– Energetische aanpassingen en onderhoud aan de complete buitenschil.


Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top