Transformatorruimtes en Regelstation

Project informatie

Plaats:
Barneveld/Nijkerkerveen
Opdrachtgever:
Alliander N.V.
Architect:
Reddyn B.V.

Project beschrijving

Medio augustus 2019 zijn wij gestart met de nieuwbouw 2 150/20 kV transformatorruimtes (Barneveld) en uitbreiding Regelstation Nijkerkerveen met 2 nieuwe 20/10 kV transformatorruimten en vergroten bestaande gebouw. In het voorjaar van 2020 is het werk overgedragen aan een tevreden opdrachtgever.

Tot onze opdracht behoorden de bouwkundige en civiele werkzaamheden, te weten het realiseren van 2 stuks vloeistofdichte betonnen kelderbakken met een oppervlak van circa 300 en 120 m². Hierop is door de opdrachtgever een trans­formator van 150/20 kV geplaatst.

De voorkomende disciplines zijn alledaags, maar vergen bij dit werk extra aandacht met betrekking tot uitvoering, logistiek en veiligheid. Op de locaties waarop de werkzaamheden plaatsvonden bevinden zich namelijk reeds bestaande in bedrijf zijnde transformatoren en diende rekening te worden gehouden met hoogspanning, vrije werkafstanden en veiligheidszones.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top