Gebouw 100 Bouw & Infrapark

Harderwijk gebouw 100 1

Project informatie

Plaats:
Harderwijk
Opdrachtgever:
Bouw & Infra Park
Architect:
Nibag

Project beschrijving

Eind oktober 2016 ontvingen wij na een selectieprocedure op basis van de meest economische inschrijving onderbouwd met een plan van aanpak de opdracht namens Bouw & Infra Park B.V. Harderwijk voor de Transformatie gebouw 100.

Gebouw 100 betreft een monumentaal legeringsgebouw, dat in het verleden dienst deed als huisvesting voor officieren die destijds gelegerd waren op deze kazerne. Gebouw 100 is een gebouw uit een serie van 4 naast elkaar gelegen exact gelijkende gebouwen. Deze gebouwen hebben een monumentale status verworven. Na transformatie van het gebouw wordt dit deels de nieuwe huisvesting voor Volandis, die de taken van het inmiddels opgeheven Fundeon overgenomen heeft.

De werkzaamheden omvatten in hoofdzaak het inpandig aanpassen en creëren van kantoor en sanitaire ruimtes, alsmede trappenhuizen en lift­installatie. Tevens werd het gebouw bouwkundig, maar zeker ook klimaat technisch aangepast, alsmede voorzien van complete infra voorzieningen van data en telecom, zoals van een modern kantoorpand verwacht mag worden.

De werkzaamheden werden in nauwe afstemming met de nieuwe huurder planmatig uitgewerkt en uitgevoerd. Het gebouw is opgeleverd in maart 2017.

 

 


Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top