Persbericht 14-12-2015

persbericht

Aannemingsmaatschappij Hegeman B.V. wordt sinds vanochtend overspoeld met vragen, die zijn ontstaan na een bekendmaking vanochtend van de niet-gelieerde Beheersmaatschappij Hegeman Nijverdal B.V., eveneens gevestigd in Nijverdal. Laatstgenoemde vennootschap heeft laten weten voor een drietal van haar dochterbedrijven, te weten Bouwbedrijf Nimberg, Hegeman Oost en Hallink & Hammink faillissement te hebben aangevraagd.

Directeur Frank Hegeman: “Natuurlijk zijn wij geschrokken door dit bericht van onze concurrent. Heel vervelend voor werknemers, directie en andere gedupeerden. Een faillissement is nooit leuk, maar zeker als het bekenden uit hetzelfde dorp betreft, raakt het je. Om verwarring te voorkomen, vind ik het nodig om de publiciteit te zoeken. De opmerkingen die ons bereiken, vragen om deze duidelijkheid.”

Aannemingsmaatschappij Hegeman B.V. maakt onderdeel uit van Hegeman Holding B.V. De enige relatie tussen Hegeman Holding en Beheersmaatschappij Hegeman Nijverdal is een verre familieband. Zakelijk gezien zijn er geen relaties en samenwerkingsverbanden.

Directeur Frank Hegeman: “Hegeman Holding heeft een aantal 100%-deelnemingen, waarvan Aannemingsmaatschappij Hegeman de bekendste is. Ook de bouwbedrijven Jansman Bouw te Luttenberg, Van Bree Aarts te Someren en Aarts BVBA te Hamont-Achel (België) maken deel uit van ons concern. Daarnaast beschikken we over een aantal ondersteunende en toeleverende bedrijven, te weten Hegeman Prefab en Hegeman Materieel.”

Hegeman Holding en haar dochterbedrijven hechten eraan te benadrukken op geen enkele wijze betrokken te zijn bij de vandaag aangekondigde faillissementen.

 

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top