WONEN is een feest als de woning past bij uw lang gekoesterde verwachtingen, uw droom, gezinssamenstelling maar ook uw financiële middelen. Afhankelijk van uw budget maakt u een keuze, er zijn altijd passende mogelijkheden. Ons uitgangspunt is dat de gekozen woning groot of klein op elke willekeurige kavel, u als klant enthousiast maakt en doet uitzien naar de dag van verhuizing. Uw enthousiasme delen we, samen gaan we het waarmaken! Velen gingen u voor en wonen naar eigen wens, op hun plekje en zijn tevreden met het resultaat.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als bedrijf staan we midden in de maatschappij en dragen we ons steentje bij. We ontwikkelen en innoveren onze bedrijfsvoering zodat milieu, flora en fauna zoveel mogelijk ontzien worden. Zo bouwen we inmiddels passief, een degelijke bouwwijze die met tal van toepassingen het energieverbruik drastisch terugbrengt en het comfort verhoogt. We zijn FSC gecertificeerd, waardoor we uw doelstelling voor verantwoorde houtproductie in de ontbossingsgebieden ondersteunen. Daarmee helpen we samen de lokale bevolking aan een eerlijke prijs en bieden we gelegenheid voor hun eigen ontwikkeling.

Waarborgen

We garanderen een bedrijfsvoering die tegemoet komt aan uw belangen. Hiertoe leggen we onszelf verplichtingen op. We zijn gecertificeerd voor ISO 9001, ISO 14001, VCA**, KOMO en PSO. Allemaal borgingen die onder externe controle staan, zodat u er van verzekerd bent dat het voor u goed geregeld is. Aannemingsmaatschappij Hegeman is aangesloten bij Woningborg zodat u zich totaal geen zorgen hoeft te maken.

Uw keuze

Wilt u zelf uw architect kiezen, zelf meerdere aannemers een offerte laten uitbrengen of wilt u samen met onze huisarchitect een ontwerp schetsen waarbij de prijs steeds inzichtelijk is. U bepaalt hoe we met u samenwerken. Wij kunnen u ontzorgen op uw maat, van schetsontwerp, naar definitief. Van vergunningen naar oplevering, u mag het zeggen. Wilt u enkele enthousiaste opdrachtgevers spreken die het al ervaren hebben of eens kennis maken met de vele prachtige ontwerpen van onze huisarchitect? Belt u ons gerust dan zorgen we daarvoor. Ons doel is dat u de volgende bent die enthousiast over ons wil vertellen.

Aannemingsmaatschappij Hegeman biedt meer dan standaardwerk, wij zijn een totaalbouwer die creatief meedenkt en adviseert. Onze kracht zit ‘m in het feit dat wij door onze jarenlange ervaring exact weten hoe we de specifieke wensen van onze klanten moeten uitvoeren. En die uitvoering doen wij met een team van echte vaklieden die weten wat kwaliteit is, die weten wat klanten van Aannemingsmaatschappij Hegeman verwachten en dat alles voor een passende offerte.

Van wens tot werkelijkheid…

We horen graag van u.