23 oktober

Overname Aarts B.V./BVBA door Aannemingsmaatschappij Hegeman B.V.

Aannemingsmaatschappij Hegeman B.V. te Nijverdal heeft op 20 oktober 2014 de bouwbedrijven Aarts B.V. te Budel en Aarts BVBA te Hamont-Achel (België) overgenomen. De activiteiten van Aarts BVBA zullen worden voortgezet op de huidige locatie in Hamont-Achel in België. Aarts B.V. zal verhuizen naar de locatie aan de Vaarselstraat te Someren waar ook Van Bree Bouwgroep, een dochteronderneming van Hegeman sinds 2012, is gevestigd. Van Bree Bouwgroep en Aarts B.V. zullen worden samengevoegd en verder gaan onder de nieuwe naam Van Bree Aarts B.V.

 

Twan Driessen, directeur van Aarts B.V. en Aarts BVBA, geeft aan verheugd te zijn met de overname. “Het biedt onze beide bedrijven de mogelijkheid om onze marktpositie te verbeteren en te versterken, de continuïteit van de werkgelegenheid te garanderen en daarmee onze opdrachtgevers nog meer te kunnen bieden”.

 

Frank Hegeman van Aannemingsmaatschappij Hegeman B.V. bevestigt de kracht van de regionaal georiënteerde bouwbedrijven Aarts B.V. en Aarts BVBA. “Deze overname, waarbij de identiteit én werkgelegenheid van Aarts zal worden behouden, wordt door ons gezien als een uitgelezen kans om ons netwerk en onze dienstverlening in het zuiden van het land en bij onze zuiderburen nog nadrukkelijker te versterken. Onze bedrijven vullen elkaar perfect aan. Deze bundeling van krachten komt absoluut ten goede aan onze klanten.”

 

“De keuze voor Aannemingsmaatschappij Hegeman B.V. voelt goed”, aldus Twan Driessen. “Hegeman is, net als Aarts, een familiebedrijf met een lange staat van dienst. Doordat er geen bedrijfsopvolging is, heb ik de afgelopen periode goed om mij heen gekeken naar wat goed is voor onze bedrijven en onze mensen. Al na enkele gesprekken met Frank Hegeman merkten wij dat wij elkaar perfect aanvoelen en elkaar aanvullen. Ook de aanpak van projecten door Hegeman sluit naadloos aan bij de filosofie van ons bedrijf.”

 

De dagelijkse leiding van zowel Van Bree Aarts B.V. als Aarts BVBA zal in handen komen van Frans van Bree en Twan Driessen.    De nieuwe bedrijven zullen samen goed zijn voor een jaarlijkse omzet van circa 20 miljoen euro.

aarts
aarts-bvba