Oplevering school Melis Stokelaan Den Haag

Den Haag Melis Stokelaan oplevering 2

Woensdagochtend 22 februari 2017 vond de oplevering plaats van ons project School Melis Stokelaan te Den Haag. Na volgende week is dit mooie gebouw volledig in gebruik.

Het gebouw biedt plaats aan een Kinddagcentrum (KDC), speciaal onderwijs (SO) en speciaal voortgezet onderwijs (VSO) inclusief zorg aan leerlingen met lichamelijke of meervoudige beperkingen en langdurig zieke leerlingen in de leeftijd van 0-4 jaar en 4-20 jaar. Deze leerlingen krijgen specialistische pedagogische en didactische onderwijs­arrangementen aangeboden om ze in hun leer- en ontwikkelingsproces te ondersteunen.

De scholen ‘De Witte Vogel’ en ‘De Piramide’ werken samen met Sophia Revalidatie, die zich inzet voor kinderen en jongeren die medisch specialistische revalidatiezorg nodig hebben en met de Stichting Middin die ondersteuning en zorg biedt op activiteitencentra. Het is een compleet aanbod van zorg, onderwijs en revalidatie, waarbij de leerlingen de hulp krijgen die aansluit bij hun persoonlijke behoefte. De Centrale Vastgoedorganisatie Gemeente Den Haag en Sophia Revalidatie realiseert deze nieuwbouw in samenwerking met Stichting RESPONZ, Stichting De Haagse Scholen en Stichting Middin.

Wij wensen alle gebruikers heel veel plezier en succes met hun nieuwe onderkomen!

 

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top