Oplevering fase 1 Koedijkslanden Meppel

Meppel Koedijkslanden fase 1 oplevering

In Meppel hebben wij maandag 23 november 2015 voor onze opdrachtgever De Hoge Dennen en voor huurder Woonconcept de eerste fase van ons project Koedijkslanden opgeleverd. Fase 1 betreft de bouw van blok C bestaande uit 35 huurwoningen verdeeld over 3 verdiepingen en de realisatie van een nieuwe Jumbo winkel op de begane grond. Inmiddels is gestart met het sloopwerk van de volgende fase.

Fase 2 bestaat uit de bouw van blok B. Tijdens deze fase wordt ook een deel van het bestaande winkelcentrum gesloopt. Vervolgens bouwen we een blok van 11 appartementen verdeeld over 3 bouwlagen, die qua indeling en uitstraling nagenoeg gelijk zijn aan blok C. Op de begane grond komen 3 dagwinkels. Hier zal een aantal winkeliers van het bestaande winkelcentrum haar intrek nemen. Aan het gebouw vast bouwen we een nieuwe Aldi winkel met een laad-loshof. Deze winkel bestaat uit een staalskelet met gemetselde gevels. Ook de Aldi winkel leveren wij casco op. Zowel de Aldi als de 3 dagwinkels zullen wij omstreeks week 26 van 2016 opleveren. Aansluitend volgen de 11 appartementen.

Omstreeks week 30 van 2016 starten we met fase 3. Deze fase bestaat onder andere uit de renovatie van het bestaande deel van het winkelcentrum dat niet gesloopt wordt.

De eindoplevering vindt eind 2016 plaats.

 

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top