Eerste paal Centrum voor BeroepsOnderwijs (CBO) Dronten

Dronten CBO eerste paal

Donderdagmiddag 5 februari 2015 werd op ons project nieuwbouw CBO te Dronten de eerste paal in de grond geslagen. Vertegenwoordigers van Landstede MBO Dronten, Ichthus College Dronten en Almere College Dronten gaven, nadat alle aanwezige leerlingen hun naam op de paal hadden geschreven, het startsein, waarna de paal de grond in werd geslagen.

In het CBO wordt VMBO 1 t/m 4 basiskader ondergebracht van het Almere College (openbaar onderwijs) en Ichthus College (pc onderwijs, onderdeel van de Landstede groep). Naast beide VMBO scholen wordt er ook ruimte gerealiseerd voor het ROC Landstede. Hiermee wordt de doorlopende leerlijn van het VMBO naar het ROC bevorderd. Aanvullend worden twee gymzalen met nevenruimten gerealiseerd.

Het project wordt uitgevoerd in opdracht van Stichting Huisvesting Voortgezet Onderwijs Dronten. De directie wordt gevoerd door ICS Adviseurs B.V. Zwolle.

 

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top