Crematorium Nijverdal

Nijverdal Uitvaartcentrum start

Woensdagmiddag 7 januari 2015 werd de opdracht met de Stichting Uitvaartverzorging voor Nijverdal en Omstreken getekend.

Het project start op maandag 12 januari 2015 en omvat:

De bouw van een crematorium, uitbreiding van een toiletgroep en interne verbouwing van een toiletgroep.

Het ontwerp is van Jorissen Simonetti architecten uit Rijssen.

Het uitvaartcentrum aan de Duivecatelaan 1 in Nijverdal, destijds ook door ons gebouwd, is uniek qua vormgeving en uitstraling en beantwoordt volledig aan zijn bestemming. Het is fraai gelegen aan de rand van de bebouwde kom en voorzien van ruime parkeermogelijkheden in de naaste omgeving. Het gebouw is uitermate functioneel en ademt een sfeer van ingetogenheid en rust uit. Dit wordt mede versterkt door de natuurlijke ligging van het gebouw.

De Stichting Uitvaartverzorging voor Nijverdal en Omstreken heeft besloten om de bouw van een crematorium te realiseren, omdat de landelijke tendens aangeeft dat het aantal crematies toeneemt. De doelstelling van de Stichting is een kleinschalig crematorium, waar men in alle rust en tijd afscheid kan nemen van de dierbare.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top