Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Aannemingsmaatschappij Hegeman hoog in het vaandel. Alle medewerkers beschikken over de vereiste vooropleidingen. Het NEN-ISO-9001:2015 certificaat is toegekend voor bouwactiviteiten, het ISO 14001:2015 voor milieu en we beschikken over het VCA** 2017/6.0 certificaat, FSC certificaat en PSO certificaat. Verder beschikken we over een modern kantoor, een KOMO gecertificeerde timmerfabriek voor productie van prefab timmerwerk ten behoeve van onze eigen projecten, een hal voor prefabricage van bekistingelementen, een werkplaats voor onderhoud en service van materieel, magazijnen en opslagterreinen.

Organisatie

Aannemingsmaatschappij Hegeman is een platte organisatie met korte communicatielijnen. Deze organisatiestructuur zorgt ervoor dat we flexibel zijn en snel kunnen anticiperen op uw vragen. Ook spreekt u hierdoor snel met de juiste persoon binnen onze organisatie, iets dat wel zo prettig is.

 

Bij de invulling van de functies wordt gezocht naar een afstemming tussen functiezwaarte en -inhoud, opleiding en ontwikkelingsniveau van de functionaris. Hierdoor treffen we opleidingsniveaus aan variërend van universitair tot lager beroepsonderwijs. Daarnaast wordt de medewerker ruimte gegeven om zich binnen de functie te ontplooien door o.a. opleiding en scholing.

Geschiedenis

Aannemingsmaatschappij Hegeman is opgericht in 1927 en heeft meer dan 90 jaar ervaring. Grondlegger van het bedrijf is Harm Hegeman. Inmiddels is de vierde generatie werkzaam binnen het bedrijf. Aannemingsmaatschappij Hegeman is een volledig zelfstandige familieonderneming. In 1959 kwam de eerste grote order van 1 mln. gulden, het gymnasium te Oldenzaal. Tegenwoordig zijn projecten als de Scholingsboulevard in Enschede, met een aanneemsom van 24,8 mln. euro, geen uitzondering.

 

Aannemingsmaatschappij Hegeman is werkzaam in de Burgerlijke en Utiliteitsbouw in heel Nederland. Aannemingsmaatschappij Hegeman richt zich met name op woningbouw in de ruimste zin en utiliteitsbouw, zoals bijvoorbeeld verzorgings- en verpleegtehuizen, scholen, kantoren, complexen (met bijv. appartementen, winkels en ondergrondse parkeergarage), kerken, bedrijfshallen en fabrieken. Tevens worden in de genoemde sectoren onderhoudswerkzaamheden en renovaties uitgevoerd.