Westvleugel Academiegebouw Groningen

Plaats: Groningen
Opdrachtgever: Rijksuniversiteit Groningen
Architect: Bureau Staal/Christensen
BVO: 4.150 m2


Op 18 april 2019 is de renovatie van de Westvleugel Academiegebouw in Groningen overgedragen aan een tevreden opdrachtgever Rijksuniversiteit Groningen.

Het project betreft de bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden inclusief de vaste inrichting. In hoofdlijnen behoorden de volgende werkzaamheden tot deze opdracht:
– Eerste en tweede verdieping Westvleugel geheel intern verbouwen.
– Portierswoning geheel intern verbouwen inclusief de entree.
– Unimail inclusief entree uitbreiden en intern verbouwen.
– Energetische aanpassingen en onderhoud aan de complete buitenschil.

 

Recente projecten

Onderstation Barneveld

civiel, nieuwbouw, verbouw

Aeres Hogeschool Almere

nieuwbouw, onderwijs, utiliteitsbouw

Zwolle Hogeschool Windesheim

onderwijs, renovatie, utiliteitsbouw

Centrumplan MFA Leende

amusement, nieuwbouw, onderwijs, utiliteitsbouw