Make over InteraktContour locatie Hogeland Enschede

Plaats: Enschede
Opdrachtgever: InteraktContour
Architect: Annekoos Littel Interieurarchitecten
BVO:


Voor InteraktContour uit Nunspeet hebben we in de zomer van 2016 opdracht ontvangen voor het uitvoeren van een pilotproject voor een Make-over van één van hun locaties en wel “Hogeland in Enschede”.

Krap 6 weken voor de bouwvakvakantie werd de opdracht verstrekt, met dien verstande dat de uitvoering voor de bouwvakvakantie gereed moest zijn. De voorbereidingstijd werd hiermee erg krap, aangezien de nodige producten met levertijd moesten worden ingekocht. Denk hierbij aan nieuwe kozijnen en deuren, wand-, vloer- en plafondafwerking, , interieurinrichting, reclame-onderdelen, specifieke armaturen etc. De communicatie met AT Osborne en Annekoos Littel verliep hierbij zeer voorspoedig, zodat we binnen 4 weken bouwtijd de bestaande entree/receptie met bijbehorende kantoren en gangen volledig hebben kunnen omtoveren tot een nieuwe entree met ontmoetingsruimte, lounge- en lunchruimte.

Tijdens de werkzaamheden bleef het gebouw in functie. Daarom hebben we de entree tijdelijk verlegd, hebben we onze werktijden aangepast en zelfs in de weekenden gewerkt. Dit om zoveel mogelijk overlast te voorkomen. Het gebouw heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen, waarbij veel meer daglichttoetreding is opgenomen en de nieuwe afwerkingen een uiterst frisse blik weergeven. Tevens is de buitenzijde van het entreegedeelte geschilderd, de nodige gevelreclame aangebracht en de tuininrichting vervangen.

 

Recente projecten

118 woningen Almelo

renovatie, verbouw, wonen

Verduurzaming 52 woningen Deldensestraat

renovatie, verbouw, wonen

‘t Dijkhuis Bathmen

nieuwbouw, renovatie, utiliteitsbouw, verbouw, zorg

20/10 kV Regelstation Urk Zuid

civiel, nieuwbouw