Keukenrenovatie Barneveld, Garderen, Terschuur

Plaats: Barneveld
Opdrachtgever: Stichting Woningstichting Barneveld

Eind maart 2017 ontvingen we na een aanbesteding tussen 4 geselecteerde bouwers opdracht van Woningstichting Barneveld voor de renovatie van diverse woningen in Barneveld, Terschuur en Garderen.
Deze renovatie hield onder andere in het vervangen van keukens, badkamers, toiletten en cv-installaties. Doel van deze renovatie was het wooncomfort van deze relatief oude woningen sterk te verbeteren, zodat de huurders nog jaren met veel woongenot in hun huidige woning kunnen blijven wonen.
Bij een aantal woningen werden nog aanvullende werkzaamheden uitgevoerd, zoals het aanbrengen van vaste trappen naar de zolder, het van binnenuit isoleren van de bestaande dakkappen en het aanbrengen van dakramen.
Doordat de woningen tijdens de renovatie bewoond bleven, zijn er in overleg met de Woningstichting en bewoners voorzieningen getroffen zodat bewoners gebruik konden blijven maken van de eerste levensbehoeftes tijdens de renovatie.

Doordat de te renoveren woningen verspreid over meerdere kerndorpen van de Gemeente Barneveld gelegen zijn, was een strakke just-in-time planning essentieel .
Goede afstemming met alle toeleveranciers, onderaannemers, installateurs maar vooral met de bewoners was noodzakelijk om deze opdracht zo aangenaam mogelijk te kunnen uitvoeren voor de bewoners.

Recente projecten

Regelstation Zutphen

civiel, industrie, nieuwbouw

118 woningen Almelo

renovatie, verbouw, wonen

Verduurzaming 52 woningen Deldensestraat

renovatie, verbouw, wonen

’t Dijkhuis Bathmen

nieuwbouw, renovatie, utiliteitsbouw, verbouw, zorg