Kantoor en bedrijfshal Heutink Nijverdal

Plaats: Nijverdal
Opdrachtgever: Heutink Primair Onderwijs
Architect: Reitsema & partners architects BNA
BVO: 28.500 m2


Op 22 september 2020 is het contract ondertekend voor de nieuwbouw van Heutink Primair Onderwijs, een energieneutraal gebouw. Op een zichtlocatie aan de N35 tussen Almelo en Zwolle, op bedrijventerrein ’t Lochter in Nijverdal, wordt het nieuwe en duurzame bedrijfspand gerealiseerd. Heutink, de internationale onderneming in lesmaterialen en meubilair voor onderwijs, kinderopvang en welzijnsinstanties, verhuist hiermee van Rijssen naar Nijverdal.

Om in de toekomst efficiënter te kunnen werken op het gebied van distributie en logistiek worden 4 huidige bedrijfslocaties bij elkaar gevoegd op een nieuwe kavel van 3,5 ha. In het nieuw te bouwen bedrijfspand worden kantoor (5.500 m²), hoogbouw magazijn (4.000 m²) en distributie (19.000 m² over 2 verdiepingen) geclusterd, zodat de continue groei gewaarborgd blijft.

Aannemingsmaatschappij Hegeman is verantwoordelijk voor de bouwkundige, alsmede de elektrotechnische en werktuigbouwkundige werkzaamheden. Ook vallen de terreinwerkzaamheden onder onze verantwoording.

Recente projecten

Regelstation Zutphen

civiel, industrie, nieuwbouw

118 woningen Almelo

renovatie, verbouw, wonen

Verduurzaming 52 woningen Deldensestraat

renovatie, verbouw, wonen

’t Dijkhuis Bathmen

nieuwbouw, renovatie, utiliteitsbouw, verbouw, zorg