Kantoor Buiting Almelo

Plaats: Almelo
Opdrachtgever: Buiting Vastgoed B.V.
Architect: EVE Architecten
BVO: 5.398 m2


In opdracht van Buiting Vastgoed B.V. uit Broekland werd de bouw van een bedrijfshal met kantoor gerealiseerd. Het pand is het eerste project dat is gebouwd op het nieuwe bedrijventerrein ‘XL Businesspark Twente’ in Almelo.

 

Aannemingsmaatschappij Hegeman B.V. realiseerde het kantoor, de gehele betonconstructie van de bedrijfshal, de sanitaire-, kleed- en opslagruimtes in de bedrijfshal en de gehele terreinverharding.

 

De staalconstructie is door Buiting Machinebouw en Staalconstructie B.V. geleverd en gemonteerd. De overige werkzaamheden aan de bedrijfshal zijn door derden rechtstreeks in opdracht van Buiting uitgevoerd. De coördinatie van alle betrokken uitvoerende partijen van het gehele project werd door ons bedrijf verzorgd.

Het kantoor bestaat uit 2 bouwlagen. Onder de beton­constructie van de bedrijfshal valt de fundatie en de monolithisch afgewerkte betonnen bedrijfsvloer met een oppervlakte van circa 4.900 m2.

 

De deeloplevering van de fundatie van de bedrijfshal vond medio oktober 2008 plaats. Aansluitend is Buiting Machinebouw en Staalconstructie B.V. gestart met het monteren van de staalconstructie van de bedrijfshal.

 

De oplevering van het gehele project, een ontwerp van EVE Architecten uit Nijverdal, heeft op 3 maart 2009 plaatsgevonden.

 

Recente projecten

Regelstation Zutphen

civiel, industrie, nieuwbouw

118 woningen Almelo

renovatie, verbouw, wonen

Verduurzaming 52 woningen Deldensestraat

renovatie, verbouw, wonen

’t Dijkhuis Bathmen

nieuwbouw, renovatie, utiliteitsbouw, verbouw, zorg