Bedrijfsrestaurant Prinses Margrietkazerne Wezep
Plaats: Wezep
Opdrachtgever: Ministerie van Defensie
Architect: –
BVO: 4.035 m2
De opdracht betreft het realiseren van een bedrijfsrestaurant op de Prinses Margrietkazerne te Wezep in Nederland.
Het bedrijfsrestaurant omvat in hoofdzaak de volgende functionaliteiten: hal, warme- en koude keuken, koel- en vriesopslag, restaurant met spoelkeuken, kantines, personele voorzieningen, technische ruimte etc.
Het totale project omvatte tevens het verrichten van cultuur- of civieltechnische werkzaamheden t.b.v. de logistiek voor leveranciers, terrassen bij de kantines, looppaden bezoekers en de bijbehorende terreinafwerking in de directe omgeving van het gebouw. De in het bestek opgenomen terrein technische werkzaamheden hebben dus direct te maken met de ontsluiting van het gebouw voor leveranciers en bezoekers op de objectinfrastructuur. Hiermee werd bij oplevering op 1 september 2015 een bedrijfsvaardige accommodatie afgeleverd.