Bedrijfshal Quadro Nijverdal

Plaats: Nijverdal
Opdrachtgever: Quadro Interieurbouw
Architect:
BVO: 1.510 m2


De bestaande bedrijfshal, die fungeert als werkplaats en magazijn, werd aan de achterzijde uitgebreid over een oppervlak van zo’n 1050 m2. De uitbreiding bestaat uit een fundatie van poeren en stroken in combinatie met een staalconstructie. De gevels werden overeenkomstig de bestaande hal uitgevoerd met betonnen fundatieplinten, stalen binnendozen met horizontale buitenbeplating en aluminium gevelkozijnen. De dakconstructie wordt gevormd door stalen dakplaten, voorzien van isolatie en een bitumen dakbedekking.

De begane grondvloer bestaat uit een monoliet afgewerkte betonvloer op zand. Daarnaast werd er een inpandige dockleveller met hellingbaan gerealiseerd, die 1200mm onder peil ligt. Er werd tevens een verdiepingsvloer bestaande uit kanaalplaten voorzien van een monoliet afgewerkte betonnen druklaag gerealiseerd.

Hegeman heeft in opdracht van Quadro Interieurbouw tevens de bouwaanvraag tekeningen en berekeningen verzorgd.

Het werk is in augustus 2014 overgedragen aan de opdrachtgever.

Recente projecten

Centrumplan MFA Leende

amusement, nieuwbouw, onderwijs, utiliteitsbouw

Transformatorruimtes Barneveld en Regelstation Nijkerkerveen

civiel, nieuwbouw, verbouw

Campus Lelystad

nieuwbouw, onderwijs, overheid, utiliteitsbouw

Uitvaartcentrum Nijverdal

kantoren, utiliteitsbouw, verbouw